Ingenting är smidigare än att shoppa mode, kläder, skor och accessoarer online. Då slipper man långa köer till provrum och kassa, man slipper fråga personalen om det finns fler storlekar än de som redan hänger ute. Dessutom kan du ha stenkoll på vilka trender som råder just precis nu utan att sätta din fot utanför dörren. Hos Affingos finns allt inom kläder, skor och accessoarer och nedan listas några av favoriterna.

Ytterkläder

Inom kategorin ytterkläder finner man allt man kan behöva under årets alla årstider, från vår och sommar till höst och vinter. Här finns tunnare jackor och kappor, varmare vinterjackor och andra stilsäkra ytterplagg. Något som utmärker just Affingos är att de endast säljer veganskt läder, eller så kallad fuskpäls. De har aktivt gjort det valet, av hänsyn till djurs välmående. De har ett brett sortiment av ytterplagg med olika typer av fuskpäls och veganläder: kappor med fuskpälskragar och luvor, fuskpälsvästar med mera. Under de flesta produktbeskrivningar finns det exakta mått framtagna för att man som kund ska kunna känna sig så säker på sin beställning som möjligt.

Klänningar

Klänningen är ett otroligt mångsidigt klädesplagg, vars olika modeller och designs passar till många olika tillfällen, till fest som till vardags. Några exempel på olika typer av klänningar som finns är cocktailklänning, långklänning, miniklänning, fodralklänning och sommarklänning. Vissa typer av klänningar är lite mer speciella och bärs bara vid enstaka tillfällen, som till exempel brudklänningen och studentklänningen. Det kan vara bra att ha ett sortiment av olika typer och modeller av klänningar i sin garderob, så att man alltid har något att ha på sig oberoende av tillfälle och klädkod.

Badkläder

Badkläder är något man inte kan ha för mycket av! Speciellt om man spenderar mycket tid på stranden på sommaren eller tycker om att åka på semester till varmare breddgrader. På Affingos finns det både baddräkter och bikinis, och tack vare deras mix & match system så kan du själv välja och kombinera olika storlekar och modeller. Baddräkter kan vara sköna att används vid simning eller andra vattensporter, och funkar även toppen som en body till en snygg nederdel. Bikinis å andra sidan är vad många fördrar vid solning för att bli så solbränd som möjligt, och är ofta inte så praktiskt vid vattensporter. Dock finns det särskilda bikinisarna som ör framtagna för just vattensporter som till exempel surfing, och sitter då säkert på! Läs mer om https://www.affingos.com/