Presenter som man kan använda är ofta mest uppskattade och man ska inte underskatta underklädernas signifikans både till vardag och under festen. Nu är det förstås så att man inte kan handla underkläder online som present till vem som helst. Här krävs det lite finkänslighet och förståelse för vem som kommer att uppleva att det här är en bra present.

Till honom

Till honom är det ganska enkelt att skaffa underkläder online. Han har antagligen en bestämd storlek som passar och modeller som gillas särskilt. Man måste vara insatt i om en man gillar mycket tyg som i boxershorts eller om han tycker att den tajta badbyxorvarianten känns bäst. Det kan vara pinsamt att ge fel sort då han kanske till och med finner detta humoristiskt. Ger man underkläderna till ett barn, en bror eller partner, så vet man förstås precis vad han gillar och då kan man satsa på samma märke och samma modell fast kanske i en ny färg.

Till henne

Till henne så krävs det lite mer kunskap för att skaffa rätt typ av underkläder. Trosor är för det mesta lite enklare och de flesta kvinnor kan uppskatta trosor som är till för träning och vardag. Man måste alltså inte skaffa kompletta set och börja forska i vilken storlek en BH ska ha. Man kan också köpa presentkort i webbutiker som gör det enkelt och kul för henne att bläddra genom de modeller som erbjuds och själv beställa det som verkar passa allra bäst.

Till barn

Barn behöver också underkläder men föräldrar kan lätt glömma bort att uppdatera då man inte tänker så mycket på att barn också vill se fina ut under kläderna. Som vän, far- eller morförälder eller släkting så kan detta bli en praktiskt och mycket uppskattad present. Skaffa coola motiv som barn gillar och se till att storleken är rätt. Det är också viktigt med mjuka bomullsmaterial då det handlar om barns underkläder eftersom de sällan är med på att lida pin för att vara fin.

Presentförpackningar och leverans

Det man ska tänka på då man handlar underkläder online som present är att det hela ska skickas. Det kan alltså ta några dagar innan man får sitt paket. Om man vill få hjälp med presentförpackning så ska man ta reda på om webbutiken erbjuder detta. Om den inte gör det så måste man själv skaffa presentpapper, kort och rosetter, detta så att underkläderna kan presenteras på ett festligt och inbjudande vis. Ibland så går det bra att beställa i sista sekund men då ska man försäkra sig om att internetbutiken erbjuder expressleveranser som man kan lita på.