En spännande trend som har återvänt från 90-talet och som den senaste tiden har börjat växa sig allt större är att bära byxor under klänningen, en häftig klädkombination som både är bekväm och har en rad praktiska fördelar. Modeikonen Emma Watson var först ut med att visa sig i byxor till klänning och skapade då starka reaktioner inom modevärlden. Sedan dess har allt fler upptäckt fördelarna med den nya trenden.

Stort utbud av klänningar

Med det nya ”klänning över byxa”-modet kan man leka med material och mönster på ett annorlunda sätt som garanterat väcker känslor hos människor man möter. Den går att variera på alla möjliga olika vis och endast fantasin kan sätta stopp för vad som går att kombinera. Välj ett diskret matchande set eller blanda vilt mellan olika stilar. Fixa vardagslooken med en lång, mjuk bomullsklänning till ett par jeans i slim fit, eller bär kostymbyxorna under flera lager med vackra spetsar. Du kommer kunna skapa en helt personlig stil och en mängd variationer genom att kombinera byxa med någon av alla klänningar som du beställa på halens.se. Sätt igång och skapa dina kombinationer redan nu.

Byxor under klänningen är en utstyrsel som funkar vid alla tillfällen. En glittrande festklänning kan förvandlas till ett snyggt vardagsplagg när den bärs ihop med ett par enkla byxor och platta skor. Med en jacka eller kanske en stilren kavaj blir det snabbt en look som även passar för jobbet. Till kvällen kan sedan de båda plaggen skapa en trendig partystass tillsammans med stora örhängen, höga klackar och sotade ögon.

Att välja byxor istället för strumpbyxor till kjolen är ett väldigt smart sätt att hålla sig varm under de kallare månaderna utan att tvingas välja mellan stil och bekvämlighet. På så vis finns det dessutom ingen risk för att råka ut för fula maskor som förstör utstyrseln. Till sommarhalvåret kan man enkelt hålla sig både sval och snygg i ett par löst sittande byxor under en överdimensionerad böljande klänning.