Skal och fodral till mobil

Under de senaste åren har så kallade smartphones tagit över hela marknaden. Idag har alla någon typ av smartphone. Med en smart mobil som det också kallas kommer oftast flera olika tillbehör: Hörlurar, högtalare, laddare och så vidare. Mobilskal är ett väldigt populärt tillbehör eftersom det både ser snyggt ut och skyddar mobilen. De flesta som har en smartphone, oavsett märke, har ett skal till sin mobil. Marknaden för mobilskal är väldigt bred och fortsätter alltid att växa för att passa alla typer av behov och smaker. I den här texten har vi tagit upp några av de olika mobilskal som finns på marknaden idag.

Det tåliga skalet

Under träning eller vid utomhusaktivitet vill du gärna ha ett extra tåligt skal som skyddar din mobil mot både väder och vind samt fungerar stötdämpande om du skulle råka tappa den. Det finns flera märken på marknaden som har valt att ta upp kampen om att göra ett skal som möter alla förväntningar för den som behöver ett extra bra skydd. Dessa skal och även liknande mer robusta skal på marknaden kostar ofta lite mer men kan däremot vara en investering värd att satsa på för dig som vet att du kommer vistas i en miljö som kräver lite mer.

Tåliga skal kan också betyda vattentåliga skal. Med vattentåliga skal kan du känna dig säker när du vistas nära vattnet. Det vattentåliga skalet fungerar som en skyddande hinna runt din mobil. I en högre prisklass hittas även det ultimata vattentäta skalet designat att hålla mobilen helt fri från vattenskador. Detta skal är att rekommendera för dig som rör dig nära eller i vatten och kan dessutom tåla ett vattendjup på hela 2 meter.  Ett vattentätt skal har flera fördelar och kan definitivt rädda din telefons liv om olyckan är framme.

Allt på ett ställe

Plånboksfodral är något som kommit på senare år och har blivit oerhört populärt hos ung som gammal. För dig som behöver ha allt på ett och samma ställe är detta optimalt, då plånboksfodralet har fickor för dina viktigaste kort och samtidigt även för mobilen. När det gäller plånboksfodral har man även tänkt mycket på utseende och design, något som passar den modemedvetna som inte vill ha det klassiska utseende som mobilskal annars har. Det finns skal med lyxiga utseenden som mer liknar en väska eller en riktig plånbok snarare en ett mobilskal. Detta skal är definitivt för den modemedvetna. Passa på att köpa skal online du hittar snygga och billiga skal och fodral till din mobil i mängder när du köper online